Boliglån, RKI ingen hindring – du får et gratis besøg og tilbud

Boliglån – RKI ingen hindring
Hos Holm Finans er du i de bedste hænder, når det gælder om at låne til køb af hus. Vi yder dig et fair og sikkert boliglån til køb af hus – også selvom du står i RKI. Vi har gennem flere år specialiseret os i at formidle gode, attraktive boliglån til folk der er registreret i RKI og som ønsker at købe eget hus eller låne penge i deres eget hus.

Gode boliglån trods RKI
Boliglån hos Holm Finans er en holdbar og sikker finansiering af dit nye hus – alternativt lån i eksisterende hus. Hos Holm Finans prioriterer vi altid:

  • sikkerhed i økonomien
  • troværdig rådgivning om lån
  • gratis, uforpligtende tilbud

Boliglån trods RKI

Gode lånemuligheder
I banken får du nej, hvis du står i RKI. Det samme gælder i kreditforeningen. Men det betyder ikke, at du ikke kan låne penge fordi du står i RKI. Vi giver dig gode muligheder for boliglån, således at du kan blive boligejer – og det ofte hurtigere end de fleste tror.

Hvordan?
Det er både vigtigt for dig og for os, at boliglånet er skruet sammen på en sikker og troværdig måde. Vi baserer vores forretning på gode, fornuftige samarbejdspartnere og fair lån og renter. Vi lægger vægt på at møde dig i dit hjem, så vi kan se hinanden i øjnene og forklare dig det hele. Vi giver altid et gratis besøg og et uforpligtende tilbud på huslån.

Hvorfor vente?
Kontakt os med det samme eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en helt uforpligtende samtale om dine muligheder for at låne penge trods RKI. I telefonen aftaler vi et tidspunkt, hvor vi i ro og mag besøger dig derhjemme og gennemgår lånemulighederne, så vi kan give dig det bedste huslån.