Huslån til RKI-registrerede – en god finansiering af dit boliglån

Huslån er en tillidssag
Holm Finans har stor erfaring på det danske lånemarked. Vi har specialiseret os i huslån til dig der er kommet i RKI og som ønsker at låne penge til hus eller at låne i eksisterende bolig.
Holm Finans samarbejder kun med anerkendte, danske samarbejdspartnere.

RKI betyder ikke vilde renter
Vi laver en holdbar finansiering og en beregning, der viser præcist hvor meget du kan sidde for. Vi yder dig gerne en total-finansiering af dit huslån. Det betyder, at vi låner dig hele beløbet til huset. Vi har hjulpet mange danskere udfra principperne:

  • sikkerhed i økonomien
  • rådgivning om boliglån og RKI
  • gratis, uforpligtende tilbud

Huslån trods RKI

Afslag fra bank eller kredit-forening?
RKI er ingen hindring for huslån. Hos Holm Finans kan vi låne dig hele beløbet, hvilket betyder at vi også dækker de omkostninger, der kommer oven i selve husets pris. Samtidig kan vi lave et boliglån til dig, der sikrer at evt. tidligere kreditorer f.eks. banken ikke kan gøre krav.

Hvem?
Vi henvender os til dig, der står i RKI og som gerne vil have eget hus. Du har måske fået afslag i banken eller hos realkredit-institutterne. Hos Holm Finans er der gode muligheder for boliglån til en god rente.

Hvordan?
Når man køber hus er det vigtigt, at man har tillid til de rådgivere, man har i forbindelse med huskøbet. Vi prioriterer den personlige samtale højt – derfor vil vi altid tage en kort samtale med dig i telefonen, hvor vi kort gennemgår dine lånemuligheder. Herefter laver vi en aftale om at gennemgå hele sagen hjemme i din stue.