Lån trods RKI til køb af eget hus – vi giver dig et gratis besøg og tilbud

Lån til hus trods RKI
Holm Finans er en erfaren aktør på det danske lånemarked. Vores speciale er lån trods RKI (Ribers) til køb af hus eller huslån i eksisterende ejendomme. Vi er et 100% dansk firma og har kun danske, solide samarbejdspartnere – heriblandt større banker.

Fornuftige lån trods RKI
Lån penge hos Holm Finans med en holdbar og sikker finansiering af dit huslån. RKI er ingen hindring for at låne hele beløbet til køb af eget hus. Vi har gennem flere år hjulpet adskillige danskere ud fra principperne:

  • sikkerhed i økonomien
  • troværdig rådgivning om lån
  • gratis, uforpligtende tilbud

Lån trods RKI

Få eget hus og kom ud af RKI
Lån trods RKI til køb af eget hus, så du ikke længere skal betale husleje til andre end dig selv. Lånet laves så kreditorer ikke kan gøre krav og vi forsøger samtidig at få dig ud af RKI.

Er du registreret i RKI?
Få et boliglån trods RKI hos os, hvis du har fået afslag i banken eller kreditforeningen, fordi du er registreret i RKI. Vi giver dig nye lånemuligheder og anser dig ikke som en dårlig betaler, fordi du står i RKI måske blot pga. et tidligere Quick Kviklån.

RKI ingen hindring
Vi ved, at køb af bolig er en vigtig beslutning, som kræver tillid og indsigt. Derfor tager vi en indledende samtale i telefonen, hvor vi kort gennemgår dine lånemuligheder. Derefter laver vi en aftale om at gennemgå din muligheder i din stue, så vi kan lave det bedste huslån trods RKI.