RKI ingen hindring for lån – bliv husejer hurtigere end du tror

Få eget hus

Står du i RKI?
Selvom du står i RKI kan du hos os få et huslån til køb af hus. Det er trods alt sjovere at male sine egne vinduer. Lån penge trods RKI og bliv husejer med en sikker finansiering hos Holm Finans.

Huslån hos Holm Finans
Vi lægger stor vægt på, at du skal have en sikker økonomi med dit huslån. Det er synd for dig, hvis det viser sig, at dit budget ikke holder. Derfor giver vi dig en troværdig rådgivning omkring huslån, hvad enten du vil låne til køb af hus eller du vil optage lån i dit eksisterende hus.

Har du kig på et hus?
Vi kan gøre dig til husejer hurtigere end du tror – også selvom du står i RKI. Opfylder du vores krav til en sikker økonomi hos og et holdbart budget med plads til afdrag, kan du være husejer hurtigere end du tror.

En god snak om lån
Boliglån og køb af hus er en yderst vigtig beslutning. Man vil gerne gøre det rigtigt. Derfor er det en tillidssag at få et boliglån. Vi har valgt at sige, at vi ikke har besværlige og upersonlige låneansøgninger på nettet. Vi vil hellere tage en indledende samtale i telefonen, hvor vi gennemgår mulighederne for lån trods RKI.

Møde i dit hjem
Har du det bedst med, at vi kommer fordi dit hjem og forklarer dig om boliglån og huskøb, er dette en mulighed vi ofte gør brug af. Det kan vi snakke om i vores indledende samtale.