RKI lån til dig der ønsker eget hus – RKI er ingen hindring for huslån

Lån er en tillidssag
Holm Finans har stor erfaring på det danske lånemarked. Vi har gennem flere år specialiseret os indenfor lån til mennesker der er kommet i RKI og som ønsker at købe eget hus eller at låne i eksisterende ejendom.
Holm Finans samarbejder kun med anerkendte, danske samarbejdspartnere.

RKI betyder ikke dårlige lån
Hos os laver vi lånet med en holdbar finansiering. Vi giver dig muligheden for at låne hele beløbet til køb af eget hus trods RKI. Vi har gennem årene givet mange danskere eget hus udfra principperne:

  • sikkerhed i økonomien
  • troværdig rådgivning om lån
  • gratis, uforpligtende tilbud

RKI lån til dit eget hus

Lån op til 100% af prisen
RKI er ingen hindring for at købe hus. Hos Holm Finans kan vi låne dig hele beløbet, hvilket betyder at vi også dækker de omkostninger, der kommer oven i selve husets pris. Samtidig kan vi lave et lån trods RKI til dig, der sikrer at dine kreditorer ikke kan gøre krav.

Hvem?
Vi henvender os til dig, der står i RKI og som gerne vil have eget hus. Du har måske fået afslag i banken eller hos kreditforeningen eller måske troede du bare, at det var umuligt. Hos Holm Finans er RKI ingen hindring for huslån.

Hvordan?
Når man køber hus er det vigtigt, at man har tillid til de rådgivere, man har i forbindelse med huskøbet. Vi prioriterer den personlige samtale højt – derfor vil vi altid tage en kort samtale med dig i telefonen, hvor vi kort gennemgår dine lånemuligheder. Herefter laver vi en aftale om at gennemgå hele sagen hjemme i din stue.